|

Pogoji poslovanja

KONTAKT

Smo podjetje DONITA d.o.o. z mrežo 7 trgovin ter spletnim centrom www.cervaslovenija.si.
Če potrebujete splošne informacije ali pomoč o spletni ponudbi, uporabi spletne strani, spletnih naročilih, spletni dostavi ali vračilih blaga, se lahko obrnete na naše osebje.
Telefonska številka: 070 207 035
E-pošta: prodaja@cervaslovenija.si
Vsa naročila oddana preko spletnega centra, lahko osebno prevzamete v katerikoli naši trgovini.
V kolikor vas zanima lokacija vseh trgovin pritisnite tukaj.

CENE

Cene, prikazane na spletnem naslovu www.cervaslovenija.si, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Cene v trgovini označujejo cene, ki veljajo v trgovinah Červa. V primeru morebitnih razlik med ceno na spletni strani in ceno v posamezni trgovini velja cena, s katero je izdelek označen v trgovini.
Spletne cene so cene, ki veljajo v primeru izvedbe naročila preko spletnega centra cervaslovenija.si. Spletne cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

DOSTAVA

Pri spletnem centru cervaslovenija.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Dostava naročenega blaga se izvede v roku, ki je naveden pod posamičnimi artikli v pripadajoči tabeli. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
 • DOSTAVA PO POŠTI
  Dostavo po pošti izvajamo v sodelovanju z GLS in DPD. V času praznikov in med vikendi se rok dostave za čas dela prostih dni podaljša. V primeru, da vas v času dostave ni doma se lahko dogovorite glede kasnejšega prevzema ali prevzema na drugi lokaciji.
  Stroški dostave
  5,49 € - za pakete v vrednosti do 99,99 €,
  0 € - za pakete v vrednosti nad 99,99 €.
 • OSEBNI PREVZEM
  Izdelke, kupljene v spletnem centru cervaslovenija.si, lahko prevzamete tudi osebno v trgovinah Červa po Sloveniji v času odprtja trgovine. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.

 • PLAČILA

  Spletni center cervaslovenija.si omogoča naslednje načine plačevanja:
 • Po plačilu preko spletne banke ali predračunu
  Ko boste oddali svoje naročilo, se bomo na vas obrnili po elektronski pošti prodaja@cervaslovenija.si. Na naročila z zahtevki po predračunu, prejeta med delovniki med 8:00 in 16:00 uro, se skušamo odzvati še isti dan.
 • Po plačilu ob prevzetju
  V tem primeru vam bomo artikel v trgovini, ki je najbližja vašemu navedenemu naslovu ali pa pripisana v OPOMBI, pripravili za prevzem.

 • ODSTOP OD POGODBE/VRAČILO BLAGA

  Potrošnik ima pri nakupu na daljavo (spletni nakup) možnost, da v roku 14 dni od nakupa oziroma od prejema izdelka odstopi od pogodbe brez navedbe razloga in vrne izdelek. Potrošnik lahko izpolni na spletni strani obrazec za vračila, ali pošlje katerokoli nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe na spletni strani www.cervaslovenija.si. V tem primeru prodajalec nemudoma pošlje potrošniku po elektronski pošti potrdilo o prejemu takšnega odstopnega obrazca. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Priložena mora biti tudi kopija računa ali drugega ustreznega dokumenta.

  Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu pogodbe. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.
  Potrošnik nosi strošek vračila blaga. Potrošnik ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali, če se je izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja prodajalec.
  V primeru odstopa od pogodbe, prodajalec potrošniku vrne kupnino v 14 dneh od prejema odstopne izjave potrošnika. Prodajalec vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Prodajalec ima pravico vračilo kupnine zadržati do prevzema vrnjenega blaga ali do predložitve dokazila, da je potrošnik izdelek poslal prodajalcu.

  ODSTOP OD POGODBE